El que s’espera després de les eleccions de desembre a Catalunya

Són moltes les expectatives que es tenen en relació a les eleccions d’aquest desembre a Catalunya, i és que després de la destitució del president Carles Puigdemont, i la intervenció de les institucions catalanes després de l’aplicació de l’article 155, el destí d’aquesta comunitat és incert.
És molt important per als catalans acabar amb aquesta crisi política que es viu, ja que la mateixa genera molt malestar entre els residents d’aquesta comunitat i també a la resta d’Espanya, pitjor per sentir-se protegits, els catalans compten per fortuna, amb els serrallers professionals .
En l’actualitat els serrallers a Catalunya tenen un repte molt gran, i és fer que els catalans i tot aquell que visita aquesta comunitat, s’asseu totalment protegit, almenys a casa seva, pisos o hotels, i és que és de molta importància tractar que la calma regni en aquesta comunitat.
A Catalunya, les eleccions que se celebraran a desembre, a diferència de les realitzades l’1 d’octubre, les quals no es poden considerar com eleccions, perquè no van ser legals, tracta de fer que els catalans expressi la seva voluntat.
És molt important per als catalans contra amb l’ajuda de totes les institucions i també que el govern espanyol aquest acord amb els resultats, i és que per a Espanya, els catalans seran sensats i elegiran algú que condueixi el destí de la seva comunitat en el marc de la llei.
Després dels precedents de la violència amb què es va viure la consulta de l’1 d’octubre, molts catalans es troben incertesa, ja que és possible que fets de violència es repeteixin, la qual cosa seria una veritable llàstima, perquè són fets que no deixen res, només dolor.
Per als catalans és molt important que s’obtingui la pau en tot aquest procés, ja sigui que es cregui que guanya Espanya o guanyen els independentistes, ja que el que es busca no és una victòria particular, sinó la tranquil·litat i el benestar de tots els catalans.

El fantasma dels separatistes

Encara que amb les eleccions s’espera que hi hagi una millora en la tensió que ha provocat tot aquest tema de la separació d’Espanya, la realitat és que hi ha alguns separatistes que insisteixen que han de ser escoltats i que els seus ideals són els correctes.
Cal respectar el pensament de cada persona, i no es tracta que si els catalans tenen el dret o no a ser lliures, es tracta que s’ha de fer el que sigui millor per a ells, i això sí, actuant sempre dins el marc de la llei.
Els catalans s’enfronten al desembre a un dels seus reptes polítics més importants, ja que també hi ha alguns candidats que se sap que tenen tendència separatista i que també participessin en les eleccions, caldrà veure si els catalans volen més del mateix o aquests estan disposats a donar un vot de confiança als que volen el millor per a Catalunya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *